Kit aplicare folie

 • Racleta aplicare folie

  0 din 5

  Racletele de aplicare autocolante sunt scule care nu trebuiesc sa lipseasca in cadrul proceselor de colantare, fiind instrumente de lucru de baza. Racletele au doua laturi diferite , una mai rigida si una cu pasla mai moale, folosite in functie de nevoia colantatorului. Suprafetele de colantat in cadrul carora sunt folosite racletele, sunt de la suprafete plane , pana la suprafete usor curbate sau cu complexitate ridicata.
  Dimensiuni: 6,5 x 10 cm

  9.90 lei
 • Cutter plastic

  0 din 5

  Cutter din material plastic de diferite culori (albastru , galben , verde , maro , roz), usor de manevrat si usor de depozitat.
  Lama din otel inoxidabil, dimensiuni (L x l): 90 x 9 mm
  Sistem de blocare a lamei Lama este din metal bine ascutit si poate fi inlocuita.

  4.90 lei
 • Cutter metalic

  0 din 5

  Noul model de cutter metalic Deli este perfect conceput pentru lucrari de mare precizie, artistice. Are lama din otel bine ascutit, cu o grosime de 0.4 mm. Sina in care culiseaza este din metal rezistent ce protejeaza lama. Vine prevazut cu un clip potrivit pentru atasare. Comandati cutter metalic mic Deli cu lama in unghi de 30 de grade!

  9.90 lei
 • Lame cutter

  0 din 5

  Lame de cutter din otel inoxidabil de calitate si bine ascutite.lama este segmentata si are o latime de 9mm. Este potrivita pentru modelele de cutter mic (9mm).

  Ambalare: 10 buc/set

  4.90 lei
 • Fir Warpcut PRO 4mm x 45m

  0 din 5

  Firul de taiat autocolant WrapCut Pro este cea mai buna metoda de protejare a vopselei autoturismului cand vine vorba de a face decupaje, linii si orice forma de grafica decupata pe suprafata autoturismelor. Banda ce contine firul de taiere este ingusta de 4mm si lunga de 45 de m, iar firul de taiere este pozitionat intr-o margine, pentru a face facila inlaturarea benzii dupa taiere.

  129.00 lei
 • Fir Wrapcut Wire 6mm x 100m

  0 din 5

  Firul de taiat autocolant WrapCut Wire este cea mai buna metoda de protejare a vopselei autoturismului cand vine vorba de a face decupaje, linii si orice forma de grafica decupata pe suprafata autoturismelor. Banda ce contine firul de taiere este ingusta de 6mm si lunga de 100m, iar firul de taiere este pozitionat intr-o margine, pentru a face facila inlaturarea benzii dupa taiere.

  179.00 lei
 • Magnet fixare autocolant

  0 din 5

  Magnetii de fixare autocolant au un rol foarte important in cadrul procedeului de colantare, deoarece va ofera posibilitatea de a manipula usor materialul si de a lucra in unele situatii chiar si singur.
  Magnetii sunt foarte puternici si au un strat protector cu scopul de a proteja atat foliile , cat si vopseaua in timpul colantarii.

  29.00 lei
 • Manusi pentru colantare auto

  0 din 5

  Manusi cu textura fina, folosite pentru manevrarea foliilor adezive. Aceste manusi se muleaza foarte bine pe autocolant si nu incomodeaza la manevrarea vinilului. Zonele in care este nevoie de aceste manusi sunt curburile, canalele si zonele adanci, unde este nevoie ca degetele sa alunece usor, fara a lasa amprente pe colant.

  5.90 lei